O nama

PUTUJEMO.INFO je turistički pretraživač. Kao i svaki drugi pretraživač, mi pomažemo ljudima da pronadju ono što im treba. Naša specijalnost su hoteli, avionske karte i rent a car. Možete da pretražite stotinu turističkih sajtova odjednom. Uporedite ponude i kada pronadjete ono što odgovara vašem ukusu i budžetu, rezervišite i kupite tamo gde je najpovoljnije: direktno od hotela, avio kompanije ili od turističke agencije

29. децембар 2009.

SKIJANJE 2010 NAJVEĆI IZBOR I NAJPOVOLJNIJE PONUDE


Tražite jeftino, a dobro zimovanje?

Nudimo vam da ga pronadjete: Pregledajte primere koje smo vam ponudili. Ili potražite sami nešto drugo.Uporedite cene koje ste dobili pretragom, izaberite i rezervišite odmah, tamo gde je najjeftinije. Bez posrednika, bez akontacija, bez dodatnih doplata za različite potrebne i nepotrebne takse. Cena koju vam naš pretraživač izbaci je ona koju ćete i platiti. Ni manje, ni više. Uporedite je i sa cenama iz drugih agencija. Videćete da vam naša pretraga može uštedeti i 200 EUR, po jednoj nedelji boravka na skijanju.

I još nešto: Plaćanje se u najvećem broju slučajeva vrši direktno u hotelu.

Predlažemo vam da pogledate ponudu sa naših strana. Možete slobodno da izaberete dužinu boravka koja vam odgovara (od 1 do 30 dana), kao i bilo koji datum - nije neophodno da vaš boravak započne i završi se za vikend.

Veliki je izbor skijaških centara koje vam nudimo da provedete svoj zimski odmor. Od onh jeftinijih u Bugarskoj, Poljskoj, Rumuniji ili Slovačkoj, gde se 7 dana boravka za dve osobe mogu, u punoj sezoni naći i za 200 EUR, pa sve do onih najluksuznijih u Aspenu, Sent Moricu, Kicbilu, Garmišu ili Šamoniju, gde jedno noćenje može da košta i hiljadu evra.

Zimovanje je zabava, neka i pretraga bude takva. Tražite i uživajte

www.putujemo.info/zimovanje 2010
»»  read more