O nama

PUTUJEMO.INFO je turistički pretraživač. Kao i svaki drugi pretraživač, mi pomažemo ljudima da pronadju ono što im treba. Naša specijalnost su hoteli, avionske karte i rent a car. Možete da pretražite stotinu turističkih sajtova odjednom. Uporedite ponude i kada pronadjete ono što odgovara vašem ukusu i budžetu, rezervišite i kupite tamo gde je najpovoljnije: direktno od hotela, avio kompanije ili od turističke agencije

7. јануар 2010.

Internet i na nebu i na zemlji

Nekada su nam govorili da isključimo sve elektronske uredjaje prilikom poletanja, da avion, jelte ne bi pao. Od onih starih kamera "osmica", preko foto aparata, i naravno mobilnih telefona. Situacija se nije puno promenila ni danas, ali, gle čuda, sve više avio kompanija uvodi bežični internet na svoje letove (on nije opasan, kao ni novi laptopovi ili telefoni).

Kada je probni program krenuo, bilo je dosta skepticizma. Pitanje kako isplatiti uložen novac u rekonstrukciju aviona (oko 100 hiljada dolara po avionu je potrebno da se omogući internet konekcija za sve putnike), brzo je skinuto sa dnevnog reda, kada je istraživanje pokazalo da je:
  • 80% putnika spremno da izabere avio kompaniju, upravo na osnovu on-board interneta.

I sve više kompanja nudi ovaj servis besplatno. Npr, Delta ili Virgin America. Takodje i aerodromi slede njihove stope, pa ako se zaglavite negde u belom svetu, možete da se priključite na internet i na nekoj od naših strana posvećenih informacijama o aerodromima, "uživo" vidite kakve su šanse da se vaš avion uskoro pojavi.

S obzirom da avioni još uvek nemaju utikače, surfovanje po netu isključivo zavisi od kvaliteta vaše baterije.

Za više informacija o aerodromima i avionskim kartama za sve destinacije na svetu posetite www.putujemo.info
»»  read more