O nama

PUTUJEMO.INFO je turistički pretraživač. Kao i svaki drugi pretraživač, mi pomažemo ljudima da pronadju ono što im treba. Naša specijalnost su hoteli, avionske karte i rent a car. Možete da pretražite stotinu turističkih sajtova odjednom. Uporedite ponude i kada pronadjete ono što odgovara vašem ukusu i budžetu, rezervišite i kupite tamo gde je najpovoljnije: direktno od hotela, avio kompanije ili od turističke agencije

2. јануар 2010.

WORLD CUP SOUTH AFRICA 2010 - kako kupiti ulaznice za Svetsko prvenstvo u fudbalu?


Mada izgleda da još uvek ima dosta vremena do početka prvenstva sveta u fudbalu, za one koji nameravaju da uživo prisustvuju tom dogadjaju, poslednji je trenutak da nešto učine po pitanju organizovanja putovanja.

Već sada je vrlo teško pronaći hotel u Južnoj Africi. Većina dobrog smeštaja umerenih cena je rasprodata, a ono što može da se pronadje su sobe u uglavnom veoma skupim hotelima.

Avionske karte za Južnu Afriku još uvek mogu da se nadju po "običnim" cenama, ali i tu je izbor sve manji. Na primer preko švajcarskog SWISSa se za letove do Johanesburga tokom prvenstva, može naći samo "biznis" klasa (cena 7500 franaka). Ipak tu se očekuju mnogobrojni čarter letovi, pa je verovatno da će se prevoz pronaći po razumnim cenama.

Ulaznice za utakmice su posebno poglavlje. Sve države učesnice su dobile odredjen broj karata od FIFE. (Srbija ukupno 12000). Ukoliko se dogodi da niste srećnik koji će dobiti neku od tih 12000 karata, prijavite se za ulaznicu preko FIFA sajta do 22 januara. 1-og februara je izvlačenje DOBITNIKA PRAVA da kupe ulaznicu.

Ako ni tu nemate sreće - pokušajte sa sekundarnim tržištem prodaje karata (nekada se to zvalo "tapkanje", a oni koji su to radili su bili "tapkaroši". I milicija ih je jurila. Danas su to "online ticket brokers"). Njihova organizacija je veoma dobra - te agencije prodaju/preprodaju na milione karata godišnje i možete mirne duše naručiti ulaznice preko njih.

Drugačija je situacija sa aukcijskim sajtovima:
  • Kako se početak takmičenja približava sigrno je da će npr EBAY (aukcijski sajt) biti preplavljen ponudama za prodaju ulaznica. Problem je što su tu moguće prevare, tj može se desiti da kupite falsifikovanu kartu, ili da vam karta ne bude isporučena na vreme.
Ako nemate živaca ni vremena da sve sami organizujete, onda prepustite sve to profesionalcima:

Zvanični avio prevoznik Svetskog fudbalskog prvenstva 2010 EMIRATI, nude kompletne aranžmane (avionski prevoz, hotelski smeštaj i ulaznice za utakmice) za svetsko prvenstvo u fudbalu po relativno povoljnim cenama. Npr, 5 noćenja u Durbanu, svi transferi po Južnoj Africi i ulaznica za utakmicu Srbija - Nemačka koštaju oko 2.500 funti. Na to treba dodati i prevoz do Londona, jer su aranžmani sa polascima iz Engleske.

Sve dodatne informacije o odlasku na Svetsko Prvenstvo u Fudbalu, o cenama i raspoloživosti hotela, cenama avio karata,ulaznicama i kompletnim aranžmanima, možete pronaći u: Južna Afrika 2010 - Svetsko prvenstvo u fudbalu , na sajtu www.putujemo.info

»»  read more