O nama

PUTUJEMO.INFO je turistički pretraživač. Kao i svaki drugi pretraživač, mi pomažemo ljudima da pronadju ono što im treba. Naša specijalnost su hoteli, avionske karte i rent a car. Možete da pretražite stotinu turističkih sajtova odjednom. Uporedite ponude i kada pronadjete ono što odgovara vašem ukusu i budžetu, rezervišite i kupite tamo gde je najpovoljnije: direktno od hotela, avio kompanije ili od turističke agencije

2. април 2010.

Neka druga Evropa

Šta posetiti i kada? Svi znamo kako izgledaju poznate slike Pariza, Londona, Rima, Venecije ili Beča i jasno je da bi bilo lepo da ih i uživo vidimo. Na sajtu World Hum možete pogledati kako to izgleda u stvarnosti i u punoj sezoni. Ceo svet doživljava Evropu kao sigurno, kulturno i istorijski bogato mesto u kome žive neki fini nasmejani ljudi, koji jedu neku finu hranu i piju dobra vina. I zato je tokom cele godine, a naročito u sezoni, po evropskim metropolama uvek gužva. Mladi Japanci, penzionisani Amerikanci i ini ostali, žele da se probiju do tačke koju su nebrojeno puta videli na razglednicama i posterima, da se i oni tu slikaju i kažu:"I ja sam bio ovde".
Zato, ako nameravate da posetite neku evropsku temlju, razmotrite sledeće opcije "poznato - nepoznato" i "urbano - ruralno". Manji gradovi su uvek jeftiniji za smeštaj, a često čak i interesantniji od izvikanih metropola. Sve ono što ne možete naši u onim tankim turističkim vodičima je u stvari prava Evropa.Ona gde broj turista ne premašuje broj stanovnika. (Veneciju godišnje poseti oko 15 miliona ljudi).Zamislite samo bilo koje selo u Bretanji umesto Pariza, bilo koji mali holandski grad umesto Amsterdama, Lucern umesto Ciriha ili Hajdelberg umesto Minhena ili Frankfurta. Odmaknite se od gužvi i imaćete jedinstveno iskustvo umesto fotografija koje izgledaju kao i sve druge.

0 komentara:

Постави коментар